Zakelijk

Het Rozenpakhuys. Het mooiste groencentrum van Barendrecht e.o.

Speciaal voor zakelijke klanten

Uw receptie, ontvangstruimte, vergaderruimte of directiekamer, is het visitekaartje van uw bedrijf en daar horen natuurlijk verse bloemen en/ of planten bij. Bloemen en planten laten zien dat uw bedrijf leeft en uw gasten krijgen een goede eerste indruk van uw organisatie! Bovendien zorgt het voor een plezierig en gezond werkklimaat.

Bloemenabonnement
Het is mogelijk om een bloemenabonnement bij ons af te sluiten, waarbij wij ervoor zorgen dat u elke week verse bloemen ontvangt, compleet mét leenvaas. Natuurlijk nemen wij het oude boeket mee terug, u heeft hier dus geen omkijken naar.

Bloemetje nodig?
Tevens kunnen we bloemen verzorgen voor u zakelijke relaties, jubileums, pensioen, verjaardagen etc. Dit kunt u via onze webshop bestellen.

Zakelijk klantenaccount
Bent u vaste klant bij Het Rozenpakhuys en wilt u graag op rekening kopen? Vraag dan een zakelijk klantenaccount aan. Als zakelijke klant is het mogelijk om op rekening te bestellen en ontvangt u iedere maand een verzamelfactuur van de afgelopen maand.

Hoe vraagt u een zakelijk account aan?

Stap 1: Vul online het formulier ‘Aanvraag zakelijk account in’.
Stap 2: Na goedkeuring van onze administratie (binnen 24-48 uur) ontvangt u per email de bevestiging dat u zakelijke klant kan worden.
Stap 3: Maak dan een account aan via de pagina ‘Mijn account’ en nadat wij deze “op rekening” hebben gezet kunt u de bestelling plaatsen en “op rekening” aanvinken.

Neem contact met ons op