Soorten rozen

Het Rozenpakhuys. Het mooiste groencentrum van Barendrecht e.o.

Wat is er nu mooier dan bloeiende rozen?

Niets toch? Er zijn meer dan 25 soorten rozen bij ons verkrijgbaar in vele kleuren, grootte en lengtes. Elke dag gaan wij voor u naar de veiling om een mooi assortiment rozen te kopen. Verser kan niet!!! De rozen zijn bij ons in lengtes van 50,60 en 70 cm verkrijgbaar. Hierdoor verschillen ook de prijzen.

Hieronder ziet u de meest populaire rozen die wij jaarrond in ons assortiment hebben. Kom gezellig langs in de winkel, om ons overweldigend aanbod met eigen ogen te bekijken. Staat het er niet tussen wat u zoekt, vraag ernaar in de winkel en wij kunnen het voor u bestellen.

Avalanche (wit)

Klassieke witte Avalanche is een van de meest geliefde rozen ter wereld. Deze Nederlandse toproos staat bekend om een grote bloemknop dat altijd helemaal open gaat. De kleur is wit, met in de buitenste blaadjes nuances van groen die tijdens de bloei alsnog wit worden.

Direct bestellen

Red Naomi

De Red Naomi gloeit in sensuele schoonheid. Ze is een liefdesroos die je recht in het hart raakt. Haar kenmerken zijn superieur: Ze is dé roos met een perfect rode kleur en een zachte fluweelachtige tint. Ze toont zeer goede transport-eigenschappen, blijft lang vers in de koelcel en heeft een lang vaasleven. De Red Naomi roos heeft een grote knop en kan tot wel 80 bloemblaadjes per bloem hebben. Red Naomi rozen zijn de enige gekweekte rode rozen die geuren. Haar geur is subtiel en zoet.

Direct bestellen

Sugar candy/ Sugar love

Deze witte rozen zijn behandeld met een “suikerlaagje” en hebben een prachtig gekleurd hart. Deze roos kan ook geleverd worden met een rood hartje in het midden en en krijgt hierdoor een superlieve uitstraling. Deze kunnen wij op aanvraag voor u bestellen. Met Valentijn en Moederdag zijn deze Sugar Love rozen altijd verkrijgbaar. Prachtig om te geven, geweldig om te krijgen.

Direct bestellen

Tacazzi

Dit is een roze/rood grootbloemige roos en heeft een excellent vaasleven met geur. De knop grootte is ca. 5 cm.

Direct bestellen

Avalanche pastelmix

Pastelmix rozen, een mix van 4 pasteltinten Avalanche rozen. Deze rozen hebben prachtig grote knoppen die allemaal mooi openbloeien. En hebben een lang vaasleven.

Direct bestellen

Miss Piggy

Vrolijke grootbloemige ‘miss piggy’ rozen. Deze speciale roos heeft geen andere bloemen nodig om te stralen. Het kweken van de kleur heeft jarenlang geduurd en uiteindelijk is er een oranje met roze overgang onstaan. Met recht is dit een bijzondere grootbloemige roos.

Direct bestellen