Trouwboeketten

Het Rozenpakhuys. Het mooiste groencentrum van Barendrecht e.o.

Trouwboeketten

Bij misschien wel de meest bijzondere dag uit uw leven, hoort een bijzonder boeket. Een trouwboeket is namelijk veel meer dan ‘gewoon’ een bosje bloemen. Een passend bruidsboeket zorgt dat de dag helemaal compleet is!

Een trouwboeket kunt u helemaal naar wens laten samenstellen. Er is van alles mogelijk qua kleuren en bloemen. Maar om u vast een richting te geven is het vaak prettig om eerst te kijken naar wat u mooi vindt. Wanneer u houdt van pasteltinten, dan kunnen daarop de bloemen gekozen worden. Vervolgens kunnen we samen kijken welke stijl of vorm van een bruidsboeket uw voorkeur heeft. Wij geven u graag advies over kleuren, samenstelling en vorm van het bruidsboeket.

Aangeraden wordt om het bruidswerk ongeveer 6 weken voor de trouwdatum te bestellen. Zorg dus dat u van tevoren voldoende tijd hebt genomen om u te oriënteren. Wat wilt u voor bloemsoorten? Welke stijl vindt u mooi en uit welke kleuren moet het trouwboeket bestaan? Daarbij is het belangrijk dat u rekening houdt met het seizoen waarin u trouwt. Niet alle bloemen zijn het hele jaar door even gemakkelijk te verkrijgen.

Graag verzorgen wij uw bruidsboeket, corsages, autostukken en verdere aankleding. Bespreek uw wensen gerust met ons!