Over ons

Het Rozenpakhuys. Het mooiste groencentrum van Barendrecht e.o.

Over het Rozenpakhuys

Het Rozenpakhuys is het adres voor al uw bloemen, rozen, boeketten, rouwarrangementen, kamer- en tuinplanten en woonaccessoires.

Wij zijn gespecialiseerd in rozen, zoals onze naam al aan geeft en hebben wel meer dan 25 soorten staan. In onze ruime inloopkoelcel staan al onze bloemen gepresenteerd om zo de kwaliteit te waarborgen en levensduur te verlengen. Daar heeft u als klant veel profijt van, doordat de bloemen langer bij u op de vaas staat.

Elke dag krijgen wij veiling verse snijbloemen en rozen geleverd en 3 keer in de week worden de kamer – en tuinplanten aangeleverd. Zit er niet bij wat u zoekt, wij kunnen het voor u speciaal bestellen.

Goede service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Iedere dag staan wij met ons gezellig en creatief team klaar om u te helpen en adviseren. Wij maken dagelijks verse boeketten en bloemarrangementen, waardoor u al veel keus heeft. Door ons steeds vernieuwende assortiment zijn al onze boeketten en bloemarrangementen uniek. Staat er niet tussen wat u zoekt of heeft u een eigen schaal, vaas of pot die u opgemaakt wilt hebben? Geen probleem, dit doen wij graag voor u!

Wij zijn ook gespecialiseerd in het maken van rouwarrangementen. In onze webshop kunt u al vele voorbeelden zien en op een eenvoudige manier bestellen. Liever een persoonlijk advies? Kom gerust langs in de winkel en wij bespreken met u wat uw wensen zijn.

In onze winkel vindt u ook een groot assortiment aan woonaccessoires van diverse merken, wat met regelmaat aangevuld wordt met de nieuwst trends. Zo vindt u altijd iets nieuws voor uw huis of om cadeau te geven.

Wilt u graag advies hoe u uw huis gezellig kunt maken? Neem wat foto’s van de betreffende ruimte en kijken we samen wat bij uw woning past. Het is ook mogelijk dat wij advies aan huis geven.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf? Kom gezellig langs en ervaar het met eigen ogen. Graag tot ziens.