Accessoires

Het Rozenpakhuys. Het mooiste groencentrum van Barendrecht e.o.

Accessoires voor binnen én buiten!

Wij zijn dealer van o.a. Countryfield, PTMD, Fidrio, Silk-ka, HS, Lacrosse en Vellutier. Een mooie collectie merken met diverse accessoires om van uw huis een echt thuis te maken. Op zoek naar iets nieuws voor in huis of in de tuin? Met de laatste trends helpen wij u altijd graag voor wat extra sfeer of leuke decoraties in huis!

Totaal thuiskomen met Countryfield

Countryfield is het merk van Decostar. Hét label met sfeervolle accessoires voor landelijke woondecoratie. Stoer en stijlvol voor elke woonkamer, keuken en badkamer. En ook voor buiten zoals in de serre, tuin of op het terras. Altijd actueel en voor de ware liefhebber van eigentijds en sfeervol wonen. Maak van uw huis een thuis!

PTMD, Designed with passion

Met een grenzeloze liefde voor vernieuwing en vakmanschap reist PTMD sinds 1992 de hele wereld over om producten met een uniek karakter te creëren. Passie en vakmanschap vormen het kloppend hart van onze collectie. De collectie bestaat o.a. uit verlichting, potten, glaswerk, meubels, textiel, kunstbloemen, (wand) decoratie en andere accessoires.

Silk-ka, Flowers for life

SILK-KA presenteert twee keer per jaar een nieuwe collectie luxe en natuurechte zijdebloemen, naar eigen ontwerp. Creatief en trendsettend, zonder afbreuk te doen aan hun strenge eisen: kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijkheid. Be inspired, be different, believe! Laat u inspireren!

Silk-ka zijden bloemen zijn mooi om als solitaire bloem in een vaas te zetten, of om een mooi arrangement mee te maken voor op een speciale plek in huis. Met Silk-ka haalt u een echte blikvanger in huis. Heeft u zelf een mooie vaas of schaal, wij maken hem graag geheel naar uw wens op. Kom kijken naar de nieuwste bloemen, kleuren en toepassingen bij ons in de winkel.

HS Potterie, sfeer & een eigen stijl

De HS Potterie Collectie wordt door hen zelf ontworpen en samengesteld. Met veel passie en creativiteit zijn zij continue op zoek naar de unieke modellen en vernieuwende finishes. Met een duidelijke identiteit creëren zij een eigen stijl en sfeer! U vindt in onze winkel een uitgebreide collectie.