Boeketten

Het Rozenpakhuys. Het mooiste groencentrum van Barendrecht e.o.

Gemengde boeketten in verschillende kleuren & prijsklassen

Wij hebben elke dag een grote sortering boeketten voor u klaar staan. In onze unieke inloopkoelcel vindt u gemengde boeketten, plukboetten, rozen en overige snijbloemen.

U zult versteld staan van de diversiteit en de bijzondere soorten die wij u aan kunnen bieden. Deze verscheidenheid en de grote hoeveelheid aan rozen en overige bloemen zorgen ervoor, dat wij boeketten kunnen leveren in alle soorten en maten. Vanzelfsprekend bieden wij boeketten in verschillende prijsklassen zodat we altijd een passend bloemetje voor uw budget hebben!

Tevens maken wij ter plaatse bloemstukken, waarbij de kleur en bloemkeuze volledig kunnen worden aangepast aan uw per­soonlijke smaak. Speciale wensen kunnen zo eenvoudig op verzoek voor u worden verzorgd.

Bestel direct

Boeketten voor bedrijven en verenigingen

Door de grote hoeveelheden rozen en andere snijbloemen die wij voorradig hebben, zijn grote aantallen op korte termijn direct uit voorraad leverbaar voor bedrijven en/of verenigingen.

Wilt u een bloemetje bestellen? Ga dan naar onze webshop en bestel eenvoudig en snel online!

Bestel direct

Heeft u al zo’n superhandige bloemensnijder in huis?

Steek de stengel in de bloemensnijder. Trek de bloemensnijder in 1 beweging terug en de bloemensteel is perfect schuin afgesneden.

Door goed schuin afsnijden blijven uw bloemen langer vers. Ideaal voor bloemstukken. Bij ons verkrijgbaar voor maar € 3.99!