Home   Rozen   Boeketten  Rouwarrangementen  Kamer- en Tuinplanten  Accessoires  Bestellingen

 

Openingstijden   Contact   Adresgegevens    Nieuws en Diversen    Routebeschrijving    Disclaimer

 

 

Grote sortering Kamerplanten

 

                                            

Klik op foto's voor vergroting

 

 

In het voorjaar 2018 verrassen wij u weer met mooie

buitenplanten zoals onderstaand afgebeeld

 

 

 

Tuinplanten - Seizoensgebonden

 

                                          

Klik op foto's voor vergroting

 

Tuinplanten-Perkgoed-Bomen-Buitenpotten


 

Tuinplanten en perkgoed. Bij Het Rozenpakhuijs in het voorjaar 2018 weer volop verkrijgbaar.


Op dit moment hebben wij een enorme sortering perkgoed en tuinplanten staan. Het betreft één jarig perkgoed en winterharde planten.

 

Diverse Bomen, Coniferen, Haag- en Klimplanten


Evenals vorig jaar komt er in 2018 weer een geweldige sortering olijfbomen van klein tot heel groot binnen. Coniferen, haagplanten en klimplanten hebben wij soms op voorraad en zo niet vraag er na en wij kunnen ze voor u verzorgen. Onze prijzen liggen meestal lager dan bij onze collega's, daar wij de meeste bomen, coniferen, haag- en klimplanten rechtstreeks bij de kwekers inkopen.

Buitenpotten


Om uw tuin gezellig te maken hebben wij weer een groot assortiment buitenpotten ingekocht. De potten staan op ons buitenterrein uitgestald.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op foto's voor vergroting

 

 

« Terug naar Homepagina

Welkom op de site van het Rozenpakhuijs


Bij het Rozenpakhuijs vindt u een groot assortiment Hollandse rozen in diverse kleuren, lengtes en prijsklassen. U zult versteld staan van de diversiteit en de bijzondere soorten die wij u bieden. Verder treft u bij ons een grote kwantiteit andere snijbloemen aan. Door de grote hoeveelheden, die wij voorradig hebben, zijn grote aantallen direct uit voorraad leverbaar. De verscheidenheid en hoeveelheid aan rozen en overige bloemen zorgen er voor, dat wij boeketten kunnen leveren in diverse prijsklassen in alle maten en soorten. Wij leveren aan particulieren en bedrijven.


Naast de rozen en overige bloemen treft u bij ons een ruim assortiment kamer- en tuinplanten aan. Tevens hebben wij een keur aan potten en vazen van het beste glas, aardewerk en keramiek van o.a. de bekende merken Brynxz, PTMD en Fidrio om uw interieur te verfraaien. Voorts zijn wij ruim gesorteerd in potten voor in uw tuin. Diverse kleuren, maten en kwaliteiten. Mocht u hele bijzondere tuinplanten of bomen zoeken, dan kunnen wij u die op bestelling leveren tegen scherpe prijzen.


U kunt vlak voor de deur van onze winkel parkeren. Wij hanteren ruime openingstijden en heten u van harte welkom om onze winkel te komen bezichtigen.


Het Rozenpakhuijs


Middeldijk 73a
2992 SH Barendrecht
Telefoon: 0180-621298
Email: info@hetrozenpakhuijs.nl

 

Het Rozenpakhuijs - Middeldijk 73a - 2992 SH Barendrecht - Tel.: 0180-621298